Grupu nodarbības Rīgas 1. slimnīcas Rehabilitācijas klīnikā ir līdzīga koncepta, bet tomēr ar ārstniecisko ievirzi kā to izprotam un redzam sporta zālē. Nodarbība grupā palielina pacienta motivāciju un nodrošina mūsdienās tik nepieciešamo – vispārīgo aktivitāti. Tās ļauj ne tikai uzturēt sevi formā, bet veicina sociālās prasmes. Iepazīsti grupo nodarbību iespējas pie mums:

Rīta vingrošana ar Lauma Drāke

Zemas / vidējas intensitātes. Nodarbība sertificēta fizioterapeita vadībā, kas paredzēta jebkuram sagatavotības līmenim. efektīvi spēka, mobilitātes vingrojumi apvienojumā ar stiepšanos, relaksāciju un elpošanas tehnikām. Veicināsim ķermeņa apzināšanos, mazināsim saspringumu ķermenī, uzlabosim lokanību un muskuļu spēku!
Lūgums brīdināt fizioterapeitu, ja ir kādas specifiskas veselības problēmas, lai nodarbību varētu pielāgot individuāli.

Deju un kustību terapija (DKT) ir veselības aprūpes joma Latvijā un pierādījumos balstīta prakse, kura tiek izmantota, lai uzlabotu fizisko, emocionālo, kognitīvo un sociālo veselību. Deju un kustību terapija balstās teorētiskā pieņēmumā par ķermeņa un psihes savstarpējo saistību, kas tiek pamatots gan ar mūsdienīgiem neirozinātņu atklājumiem, gan ar pētījumiem psiholoģijā par ķermeņa kustību un pozu ietekmi uz cilvēka emocionālo stāvokli.